BEAM fali porszívó

BEAM FALI PORSZÍVÓ

 
 

 

Mostantól kis lakásokban, kész házakban, panel és társasházakban sem jelent problémát a porszívózás, mert az új fali porszívó segítségével a lakás minden pontját könnyedén elérhetjük és kitakaríthatjuk! 

 

Nincs fúrás, faragás, vésés, nem kell felújítani az egész lakást a beszereléséhez, csak megvásárolja, hazaviszi, leírás szerint felrögzíti a falra és azonnal tökéletes tisztaságot teremthet otthonában! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előnyei: 

  • egy speciális hepa filter segítségével megszűri a port és nem fújja vissza a lakótérbe mint a hagyományos porszívó, ezáltal nem kering a por újra a lakásban
  • alkalmazásával csökkenek az asztmás és allergiás tünetek, mert nem kering a por a lakásban
  • nem kell ráncigálni, húzni magunk után a gépet, mert a takarítókészlet gégecsöve, amelynek mérete választható, elér mindenhova a lakásban
  • könnyen és gyorsan beszerelhető
  • kis méretű, csak 46cm x 44 cm x 31 cm, így kis helyen elfér

 

Ahhoz, hogy az Ön otthonában is legyen fali porszívógép nincs más tennivalója, mint azt megvenni, hazavinni és beszerelni. A gép beszerelése rendkívül egyszerű, a csomagban található útmutató segítségével szinte pillanatok alatt kivitelezhető. 

Amennyiben kérdése van a beépített porszívóval és termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk vagy partnereinkhez bizalommal! 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKHOZ ÉS RENDELÉSHEZ KATTINTSON IDE