Állatoknak

Láthatatlan kutyakerítés

 
 

 

Láthatatlan kutyakerítés, amely jobb, mint egy igazi!!! 

Kedves kutyatulajdonos, ugye Ön is naponta felteszi a kérdést önmagának, vajon melyik a jobb megoldás: ha szabadon engedi a kutyát, kitéve ezernyi veszélynek környezetét és önmagát, vagy láncra verve, karámban bezárva tartani. 

Egyik megoldás sem jó! 

Ha a kutyája szabadon szaladgál, van oka aggódni a kert állapota felől, elszökhet, elcsalhatják, balesetet szenvedhet. Másrészről nehezen képzelhető el egy egészséges, boldog kutya a lánc végén. 

 

Napi kétszeri, háromszori sétáltatás tökéletes megoldást kínál. (Ja, ha Ön időmilliomos!!?...) 

 

Ha Önnek nincs elegendő ideje és mégis szeretné kutyáját biztonságos körülmények közt tartani, akkor a LÁTHATATLAN KERÍTÉST Önnek találták ki 

 

 

A berendezés telepítése után kutyájának megtaníthatja az engedélyezett és biztonságos területet. A területet a földbe sülyesztett vezeték jelöli ki, amely rádióantennaként csatlakozik az adókészülékhez. 

Az állat egy nyakörvet visel, amely a földalatti antennához közelítve egy figyelmeztető hangjelzést ad, a megfelelően betanított kutya ekkor tudja mi a dolga és irányt változtat. 

Ha a figyelmeztető hang ellenére a kutya tovább folytatná az útját egy enyhe, veszélytelen korrigáló impulzust kap a nyakörvön keresztül amely visszaemlékezteti a megtanultakra. 

A betanítás napi 10-20 percet igényel, 1-2 héten keresztül a kutya korától és képességeitől függően. 

A betanítási folyamat megkönnyítésére egy oktató videokazettát mellékelünk a kész rendszerhez. 

Ha több kutya van a háznál, külön rendelhető pót nyakörv is. 

További információ 

 

Következő oldal 

 

 

 

Ultrahangos macskariasztóVakondriasztóUgatásszabályozó nyakörvUltrahangos kártevő riasztók