Miért érdemes regisztrálni?

Miért érdemes regisztrálni?

 
 

 

 • Otthonából, kényelmesen adhatja fel rendelését.
 • Nincs nyitvatartás, bármikor rendelhet, akár éjszaka, akár hétvégén.
 • Kérheti házhozszállítással is az áru átvételét.
 • Jelentkezzen be a saját számlájára és spóroljon időt az online vásárlással.
  Amikor először vásárol nálunk, elmentjük a adatait biztonsági szerverünkön és amikor legközelebb itt vásárol már nem kell ezeket Önnek újra megadnia.

 

 • A legközelebbi látogatásakor megtekintheti a megrendelések státusát, válogathat a regisztrált ügyfeleinknek járó különleges ajánlatokból.

 

 • Csak regisztrált ügyfeleink értesülnek első kézből az aktuális akciókról valamint a legfrissebb híreket kapják az aktuális kínálatunkról.

 

 • Ha valamelyik termékünkkel kapcsolatos dokumentációra szüksége van akkor ne habozzon hanem regisztráljon, mert 1991 összegyűjtött szakmai anyagainkat, dokumentációinkat csak regisztrált ügyfeleink vehetik igénybe.

 

REGISZTRÁCIÓ 

 

REGISZTRÁCIÓVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK 

 • Nem kaptam aktiváló emailt!

A T-Markt néhány percen belül elküldi az emailt, ha nem érkezett meg, akkor előfordulhat, hogy az email szolgáltatójánál késik a levél kézbesítése, kérjük várjon türelemmel vagy érdeklődjön szolgáltatójánál a levél kézbesítése véget. (Ingyenes email szolgáltatóknál tapasztalataink szerint a kiküldött emailek 2-3%-a elvész.) 

Előfordulhat, hogy az emailcím került elírásra, ezért nem tudott megérkezni a regisztrációs email. Amennyiben az emailcímét elírta a regisztrációt meg kell ismételnie (a nem aktivált felhasználónevek 15 nappal a regisztráció elkezdése után automatikusan törlődnek).  

Ha az aktiváló emailt törölte vagy nem érkezett meg ismét lekérheti azt. Ehhez kattintson ide. 

 

 

 • Hogyan tudom megváltoztatni a regisztrációs adataimat?

Lépjen a Személyes menüpontra, írja be felhasználónevét és jelszavát, majd válassza az "Elérhetőségeim" opciót. Az űrlapot kitöltve megváltoztathatja a regisztrációnál megadott valamennyi személyes adatát. Ez alól kivételt képez a meg nem változtatható Felhasználónév. 

 

 • Nem sikerült a regisztráció!

Számos oka lehet a regisztráció során felmerülő nehézségeknek. Először győződjön meg arról, hogy megfelelően töltötte-e ki az űrlapot, majd ellenőrizze, hogy nem szakadt-e meg a kapcsolat az Internet szolgáltatóval.  

A regisztrációs lap helyes kitöltése után egy újabb lapra jut, ha sikertelen a regisztráció akkor újból a regisztrációs lap jelenik meg és a helytelen mezők piros szöveggel megjelölve látszanak. Ellenőrizze a problémát, figyelmesen olvassa át a problémás mezők alatt olvasható szöveget és az alapján egészítse ki helyesbítse az adatokat. 

További hibalehetőséget hordoz magában az, ha Ön ingyenes email szolgáltatót használ, mivel tapasztalataink szerint az ilyen kiküldött emailek 2-3%-a elvész.  

A T-Markt néhány percen belül elküldi az emailt, ha nem érkezett meg, akkor előfordulhat, hogy az email szolgáltatójánál késik a levél kézbesítése, kérjük várjon türelemmel vagy érdeklődjön szolgáltatójánál a levél kézbesítése véget.  

Előfordulhat, hogy az emailcím került elírásra, ezért nem tudott megérkezni a regisztrációs email. Amennyiben az emailcímét elírta a regisztrációt meg kell ismételnie (a nem aktivált felhasználónevek 15 nappal a regisztráció elkezdése után automatikusan törlődnek). Ha az aktiváló emailt törölte vagy nem érkezett meg ismét lekérheti azt. Ehhez kattintson ide

 

 

 • Elfelejtettem a jelszavamat

Semmi gond csak kattintson a regisztrációs ablak alatti „Elfelejtette a jelszavát” feliratra. 

 

TOVÁBBI GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK