Öntözőrendszer

 

Miért épp a TORO öntözőrendszer?

 
 

 

Mert magas minőséget képvisel. 

A TORO olyan minőséget képvisel az öntözőrendszer piacon, amelyet az amerikai technológia és magas fokú precizitás garantál. A TORO cég a maga 60 éves gyártási, valamint 30 éves öntözéstechnológiai tapasztalatával a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak igyekszik megfelelni, folyamatosan fejlesztve rendszereit. A tények magukért beszélnek: a 100 legnagyobb amerikai golfpályából 70-nél TORO öntözőrendszert használnak. 

 

Mert kedvező áron kínálja profi öntözőrendszerét. 

A TORO igyekszik árait a konkurens magyar termékek árszínvonala alá vinni, hogy Önnek megérje a TORO öntözőrendszerét választani. 

 

Mert az Ön érdekét tartja szem előtt. 

A TORO mindig a Vásárló érdekeit nézi. Épp ezért, amennyiben bármilyen problémája akadna az öntözőrendszer használatával, kollégáink a lehető leghamarabb segítenek azt megoldani. 

 

Mert kiterjedt viszonteladói hálózata van. 

A TORO egész Magyarországot átfogó, kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezik. Az ország akármelyik pontján lakjon is Ön, tudunk 50 km-es körzetben TORO öntözőrendszer viszonteladót ajánlani, aki segítségére lesz. Referenciáink ügyfél-elégedettségi vizsgálattal ellenőrzöttek. 

 

Mert garanciát vállal öntözőrendszereire. 

Öntözőrendszer kivitelezésnél (az átadás napjától számítva) 24 hónap teljes körű garanciát vállalunk a TORO alkatrészekre, míg a rendszer egyéb, nem TORO által gyártott alkatrészeire 1 év a garancia. 

 

 

 

Következő oldal 

 

 

 

Általános információAz öntözőrendszer előnyeiFelhasználási területek