Általános Vásárlási Feltételek a T-Markt webáruházban

Céginformáció

 
 

 

A www.tmarkt.hu a T-Markt Szakáruház Kft. Automata Öntözőrendszerek, Központi Porszívórendszerek, Garázsajtók, Kapunyitók, Víztisztító készülékek és kiegészítő alkatrészeik, csomagküldő elektronikus kiskereskedői szaküzlete. 

 

A termékek tulajdonosaT-Markt Szakáruház Kft
Székhely2013 Pomáz, Határ út 8-14
Cégjegyzék13-09-113121
Adószám13474751-2-13
Bankszámlaszám12010398-01468077-00100002

Elérhetőségek

Árurendelésrendeles@tmarkt.hu
Érdeklődés, tanácsadásinfo@tmarkt.hu
Reklamációreklamacio@tmarkt.hu
Telefon segítség munkaidőben (H-P 8-16.30)06-26-525-500

Tájékozódás, megrendelés a weben: 00-24 óráig.
 

 

Ajánlatadás, megrendelés szerződéskötés és teljesítés általános ismérvei

 

Ahhoz, hogy a T-Markt Szakáruház honlapjáról vásárolhasson, először regisztrálnia kell. A regisztráció teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. A regisztráció során néhány adatot kérünk, amelyek az azonosításra szolgálnak a későbbi megrendeléseknél. 

A regisztrációt követően már szabadon böngészhet és pakolhat termékeket virtuális kosarába. Amikor befejezte vásárlását a rendelés gomb megnyomásával a megrendelő adatlapra ugrik, ahol adatait ki kell töltenie. Kérjük ügyeljen a helyes és pontos adatok megadására, mert csak így tudjuk a rendelt árut Önnek eljuttatni. Az adatlap alján a Küldés gomb megnyomásával Ön az árut megrendelte tőlünk.  

A rendelésről automatikus e-mail értesítést küldünk, amely tartalmazza a megrendelt tételek adatait és mennyiségét és egyéb információkat Ha véletlenül kattintana a megrendelés gombra, akkor kérjük küldjön a rendeles@tmarkt.hu e-mail címre egy visszavonást tartalmazó e-mailt. 

Boltunkban rendelési limit nincs (se fölső, se alsó). Jelenleg csak magyarországi címekre postázunk termékeket. A külföldi rendelést kérjük külön e-mailben jelezze rendeles@tmarkt.hu címre. Adja meg a címet és a számlázási adatokat valamint a megrendelt terméket cikkszámmal. Ezek után a postaköltség egyeztetésével megoldhatjuk a kézbesítést. 

Webáruházunkban kijelzett árak minden esetben a látogatáskor érvényes kiskereskedelmi bruttó listaárat tartalmazzák. Ettől eltérés csak valamilyen átmeneti technikai probléma miatt merülhet fel. Az árlisták menüpontban külön is megtekinthetőek az érvényben lévő kiskereskedelmi bruttó árak. A webáruházban feltüntetett árak az ÁFÁt tartalmazzák. Az árak változásának jogát fenntartjuk. 

Megrendelés esetén ezeken az árakon történik a visszaigazolás. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 

A megrendelésről automatikus visszaigazoló e-mailt küld rendszerünk, amelyet megerősítve életbe lép a szerződés a Vevő és a T-Markt között. 

A rendelésben szereplő termékek feladásának tényéről minden esetben tájékoztatjuk Megrendelőinket. Nem raktáron lévő terméknél és egyéb pontosítást igénylő esetekben e-mailes egyeztetés történik Vevő és T-Markt között. 

Felelősség elhárítása

 

  • Áraink, üzletszabályzatunk változtatásának jogát fenntartjuk. Azok a honlapon való megjelenéstől számítva azonnal érvénybe lépnek.
  • A vásárló által megadott hibás adatokból eredő teljesítési problémákért az üzlet nem vállal felelősséget.
  • Az áruházban található szöveg és képanyag a vásárlók minél pontosabb tájékoztatását szolgálja. Igyekszünk azt maximális tudásunk szerint kezelni, de az esetleges hibákért, eltérésekért felelősséget nem vállalunk.
  • A T-Markt webáruház nem vállal felelősséget semmilyen az internetes hálózatban, levelezőrendszerben, bármilyen adatforgalomban felmerülő technikai vagy szoftverhibáért, és azok következményeiért.
  • A hazai forgalmazók készletlistái alapján előforduló pontatlanságokért

Teljesítés átadás-átvétel és elállás

 

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön akár már aznap személyesen, de általában 1-3 munkanapon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át a futártól a megbeszélt módon, abban az esetben, ha a megrendelt termék raktárkészleten van. 

Személyes átvétel: Ön a megrendelt, majd visszaigazolt árut személyesen átveheti a Pomáz, Határ út 8-14 szám alatti telephelyünkön vagy a Budapest, XXIII.ker Templom u. 29 szám alatti szaküzletünkben hétköznap nyitvatartási időben 8.00 és 16.30 között. 

Futárszolgálat által kért szállítás: Regisztrált felhasználók számára az általuk megrendelt termékeket Magyarország területén belül házhoz szállíttatjuk, szerződött partnerünk a GLS Futárszolgálat közreműködésével a megrendelésben megadott címre. Magyarország területén belül a megrendelés véglegesítésétől számított 3 (három) munkanap alatt. A megrendelés folyamata során lehetőség van bejelölni a kiszállítás pontosabb időpontját (délelőtti, vagy délutáni kézbesítés), amelyhez a futár a lehetőségekhez képest próbál minél jobban igazodni. A telefonos egyeztetés nem az előre történő hely és időpont egyeztetésére szolgál, hanem arra, ha a címzett a megadott címen más módon nem érhető el csak telefonon. 

Teljesítésnek az áru átvétele számít, ezért kérjük, feltétlenül győződjön meg átvételkor: 

  • a csomagolás sértetlenségéről
  • az áru épségéről, és mennyiségéről
  • valamint a rendelésben megadott és számlán szereplő tételek és árak egyezőségről

 

Eltérés esetén mielőbbi, maximum két munkanapon belüli visszajelzést kérünk. 

A csomagban minden esetben megtalálható a számla, amely a megrendelő nevére és címére lesz kiállítva. Amennyiben ettől a vásárló el akar térni, kérjük azt a regisztrációkor adja meg a "számlázási cím" alatt. 

A teljesítés dátuma az áruhoz mellékelt számlán szerepel. 

A számla megőrzése fontos, mert mennyiségi vagy minőségi kifogás kezdeményezéséhez feltétlen szükséges. A vásárló jogosult az áru átvételétől számított 8 napon belül a szerződéstől elállni, amit minden esetben írásban indokolnia kell! Ebben az esetben az áru és az elküldött számla visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia és a visszajuttatás minden költsége őt terheli. A vételárat csak sértetlen, eredeti csomagolású és teljes értéken ismét kereskedelmi forgalomba hozható áru esetében tudjuk visszatéríteni. 

A megrendelő hibájából tévesen rendelt alkatrészeket csak akkor tudjuk kicserélni, ha a termék teljes értéken ismét kereskedelmi forgalomba hozható. 

Fizetési mód és díjszabás

 

Általánosságban az áru átvételével egyidőben a szállító cég képviselőjének készpénzzel történik. Ettől eltérni külön írásbeli megállapodás alapján lehetséges. 

Szállítási költség: 

 

0-25.000 Ft értékhatárig történő vásárlás esetén1 500 Ft
25.000-50.000 Ft értékhatárig történő vásárlás esetén900 Ft
50.000 Ft felett történő vásárlás esetén0 Ft

Csomagolási költség: 

5000 Ft értékhatárig történő vásárlás esetén500 Ft
5000 Ft felett történő vásárlás esetén0 Ft

Amennyiben utánvét szeretné megrendelni a terméket a következő plussz költségekkel, kell még számolni. 

 

Utánvét díjak: 

50 000 ft-ig történő vásárlás esetén400 Ft
100 000 ft-igtörténő vásárlás esetén700 Ft
250 000 ft-ig történő vásárlás esetén1 000 Ft
300 000 ft-ig történő vásárlás esetén1 500 Ft
300 000 ft fölött történő vásárlás eseténaz áru értékének 0,7 %-a

A fenti szállítási, csomagolási és utánvét díjjak csak a webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek és csak kiskereskedelmi ügyfeleink részére. 

Garancia

 

A garancia időtartama 2-5 évig terjed az általunk forgalmazott termékek esetében ( a termékkatalógusokban vannak feltüntetve termékek garanciális ideje). A T-Markt bizonyos termékeire kedvezőbb (hosszabb) garanciális időket vállal, mint azt a törvény előírja, a termékek kiváló minősége miatt! A jótállás a termékek T-Markt által történő feladásának napjával kezdődik és az aznapi dátummal kiállított számlával és jótállási jeggyel bizonyítható! Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesít a csereigényt, aT-Markt köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. 

Vállaljuk, hogy a garanciális ügyintézésre visszaküldendő termékekért előzetes egyeztetés után futárt küldünk, aki a csomagot részünkre eljuttatja. Ennek feltétele, hogy a termék a GLS Hungary Kft. üzletszabályzatában meghatározott módon be legyen csomagolva. A szállítás díja a fogyasztót terheli! A termék, fogyasztóhoz történő visszajuttatásának költségét webáruházunk átvállalja. 

Minőségi reklamáció

 

Minőségi reklamációt minden esetben írásban fogadunk el, mellékelve a számlát és a garancia jegyet! A garanciális ügyek elbírálása 15 napnál nem tarthat tovább csak úgy, mint a termékek javítási ideje sem lépheti túl a 15 napot. Abban az esetben, ha a javítás 15 napnál tovább tart, a T-Markt köteles a javítás időtartamára saját költségén csere terméket biztosítani. 

 

„Rendeltetésszerű használat"

 

Nincs olyan paraméter rendszer, ami alapján korrektül mérni lehetne, mi számítana rendeltetésszerű használatnak egy termék szempontjából, és mi az a körülmény vagy behatás, amit már nem tud deformáció, repedés vagy törés nélkül elviselni. Mégis olyan esetekben, amikor egyértelműen látszik a külső behatás pl. a fűnyíróval lekaszált szórófejek esetében sajnos mi is használjuk ezt a kifejezést a nem garanciális esetekben. 

 

Figyelem!!! 

A TM számára fontos a garanciális ügyek gyors és korrekt intézése, ahol mindkét fél (eladó és vevő) rugalmas hozzáállására van szükség. 

Adatvédelem

 

Tájékoztatjuk leendő vásárlóinkat, hogy a szerződés megkötéséhez megadott személyes adatait annak teljesítésétől eltérő egyéb célra nem használjuk fel és azok kezelését a 1995 CXIX adatvédelmi törvény és a 1992 évi LXIII személyes adatok nyilvántartásba vételéről szóló törvény figyelembe vételével tartjuk nyilván. Hírlevél adatbázisunkba minden regisztrált ügyfelünk felkerül attól függetlenül hogy vásárolt vagy sem. Hírlevelünkről természetesen bármikor leiratkozhat . 

 

Tárhely szolgáltató

 

Webstar Csoport