Cégtörténet

 

 

20 éve ÖNÖKÉRT!

 
 

A T-Markt produkciós iroda bemutatja a T-Markt múltidéző kisfilmjét, amelyet a kereskedelmi vezető titokban forgatot. 

Most Ön is megtekintheti ezeket a titkos felvételeket ( kattintson az alábbi linkre: 

20 éve együtt a T-Markt - múltidéző kisfilm  

 

Telephelyünk

 

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Tóth Csaba vagyok a T-Markt alapítója. Az alábbi néhány sorba szeretném belesűrteni azt amit a legfontosabbnak tartok az elmúlt 20 évben elért eredményeinkről.

A T-Markt 1991-ben alakult, és a kezdeti egyszemélyes vállalkozásból 2008 évre 30 fő körüli kisvállalkozássá alakult. A telephelyünk 20 m2-ről 1300 m2-re nőtt, éves forgalmunk pedig ötvenszerese lett.

Villamosmérnöki diplomám megszerzése után lehetőségem nyílt néhány hónapot az Egyesült Államokban dolgozni. Kiutazásom előtt több évig távvezérelt garázsnyitó fejlesztésével foglalkoztam, az ottani kínálat és árak alapján döntöttem, hogy érdemes forgalmazni a Chamberlain / Lift Master cég termékeit Magyarországon. Itt találkoztam először automata öntözőrendszerrel is. Alapos tanulmányozás után választottam a TORO öntözőrendszert. Mind a Lift Master mind a TORO termékei a mai napig a legfontosabb árucikkeink.

Hazaérkezésem után alakítottam meg a T-Markt Bt-t öntözőrendszer és garázsnyitó forgalmazás céljából. Kezdetben elsősorban végfelhasználó ügyfeleknek telepítettünk öntöző és kapunyitó rendszereket, de folyamatosan bővült a viszonteladók köre is.

Az elmúlt 20 év alatt közel 10.000 partnerrel kerültünk kapcsolatba, közel 50.000 lakásban, kertben működnek a T-Markt által forgalmazott termékek

1994-re kialakult a mai viszonteladói hálózatunk alapja, forgalmunk megsokszorozódott és létrehoztuk a betéti társaság jogutódját a T-Markt Kft-t. Kialakítottuk Magyarország legnagyobb öntözőrendszer viszonteladói hálózatát, így az ország egész területén 50km-es körzetben tudunk szakképzett partnert ajánlani. A garázskapuk és kapurendszerek telepítése piacán Budapesten és Pest megyében az egyik legjelentősebb vállalkozássá fejlődtünk. 

A piaci igények alapján 1998-tól forgalmazunk és telepítünk központi porszívó rendszert. 1999-től az eltérő követelmények miatt elkülönítetten foglalkozunk a végfelhasználó és viszonteladó ügyfeleinkkel. A Szolgáltatás üzletág kapu és porszívó rendszereket telepít végfelhasználó ügyfeleinknek. Öntözőrendszer telepítést a partnereinken keresztül tudunk szolgáltatni. Az ügyfélszolgálat gondoskodik arról, hogy az esetleges hibákat a legrövidebb időn belül korrigáljuk. A Nagykereskedelmi üzletág célja a termékeink mind szélesebb körű eljuttatása a vásárlókhoz szakképzett partnereken keresztül. A szakképesítést folyamatos oktatással és minősítővizsgával biztosítjuk. 

Alapítóként és jelenlegi ügyvezető igazgatóként hiszem, hogy a T-Markt sikerének mutatója az ügyfelek és a munkatársak elégedettsége. A tapasztalatim szerint egy vállalkozás kulcsa az ott dolgozó emberekben van. Így a legtöbb energiát arra fordítom, hogy minden munkatársam tudja azt, hogy miért van itt, és mit kell tennie a sikeres T-Markt érdekében. Az elmúlt 20 évben a legfontosabb céljaim a T-Markthoz kapcsolódtak, és ez meghatározó lesz a következő 10 évben is, amelyet szívesen fogok megosztani 5 fiúgyermekemmel. 

 

Dr. Tóth Csaba