Központi porszívó

Általános információ

 
 

 

Akárhol, akármilyen körülmények közt is tartózkodunk napi teendőink során (munka, magánélet), környezetünk tisztaságának biztosítása fontos feladat. 

A központi porszívó rendszer a takarítás új fejezetét nyitja meg: A korszerű technológia segítségével gyorsan és könnyedén teremthetünk olyan tökéletes tisztaságot mindenütt, amelyet korábban csupán hosszú és fáradságos munkával érhettünk el. 

A központi porszívó rendszer felépítése és telepítése 

A központi porszívó egy fixen rögzített, nagy szívóerejű porszívóból, valamint a hozzá csatlakozó, falba épített PVC csőrendszerből áll. A központi porszívó csövei fali csatlakozókban végződnek az egyes helyiségekben; ezekbe kell behelyezni a szívócső csonkját takarításkor, amelynek hatására a központi porszívó azonnal be is kapcsol és megkezdhetjük a takarítást (A központi porszívó automatikus bekapcsolását a PVC csövek mellett kiépített elektromos vezeték végzi). 

A központi porszívó központi egységét olyan helyre javasolt felszerelni, ahol zavartalanul működhet (pl. garázs vagy pince) és a szabadba lehet vezetni a beszívott levegőt.  

A központi porszívó legnagyobb előnye, hogy a takarítás hatékonyságát jelentősen megnöveli, mivel a beszívott levegő nem kerül vissza a lakás / iroda légterébe, ezáltal nagymértékben csökken a leülepedő por mennyisége. Nem is szólva az allergiás tünetek nagy részéért felelős pollenekről, valamint poratkákról, amelyeket a központi porszívó szintén roppant hatékonyan távolít el. 

 

Lehetőségek

 

Hova építhető be központi porszívó rendszer? 

Más rendszerekkel ellentétben, a T-MARKT BEAM központi porszívó rendszere nemcsak kertes házakba, hanem lakótelepi lakásokba is beépíthető! A központi porszívó fő egysége elhelyezhető az erkélyre vagy akár a lakótérbe is. A legfontosabb dolog központi porszívó beépítésénél, hogy a beszívott levegőt (és vele együtt az allergéneket is) a szabadba lehessen vezetni. 

Amennyiben a központi porszívó a lakótéren belül kerül elhelyezésre, előnyös, hogy a gépet nem kell az időjárás viszontagságaitól védeni, viszont a gép zaja hallatszani fog. 

Amennyiben lakótéren kívül kerül elhelyezésre a központi porszívó fő egysége, csendes lesz a működtetés, azonban a csapadék elleni védelemről gondoskodni kell. Erre a legjobb megoldás a gép méreteinek figyelembe vételével készített tároló szekrény. 

 

Egy másik, forradalmian új lehetőség a már kész (panel)lakásokba, társasházakba, irodákba és egyéb kész helyiségekbe kifejlesztett fali porszívó. További információért kattintson ide: fali porszívó 

További információért kattintson ide: fali porszívó 

Éljen tiszta, csendes, por- és atkamentes környezetben! 

A központi porszívórendszer előnyei

 

 • A központi porszívó rendszer előnye a hagyományos porszívókkal szemben, hogy
 • a legapróbb porszemcséket, valamint az atkákat is eltávolítja, így csökkenti az allergiás tüneteket
 • a beszívott levegő a szabadba távozik, így megszűnik a porkörforgás
 • csendes
 • nem kell a gépet húzni-vonni magunk után
 • nagy a szívóereje

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Típusválaszték

     

     

     

    A megfelelő gép kiválasztása 

    A gép típusát minden esetben a takarítandó terület méretétől függően kell kiválasztani. A megfelelő berendezés kiválasztását nyugodtan bízza szakembereinkre, akik nemcsak forgalmazzák a rendszert, hanem szakszerűen megtervezik és telepítik is. 

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Ingyenes szolgáltatásaink

     

    • Tervezés és tanácsadás
    • Felmérés
    • Árajánlat készítés

    Cégünk forgalmaz a rendszerhez tartozó takarítókészletet, valamint a rendszerhez készített kiegészítő tartozékokat is, amelyek még hatékonyabbá és könnyebbé teszik a takarítás. 

     

     

    Amennyiben szeretné megismerni a porszívógépek részletes műszaki adatait, bővebb információt megtudni a takarítókészletekről és a kiegészítőkről, töltse le termékkatalógusunkat: TERMÉKKATALÓGUS 

    Következő oldal