Automata öntözés

Felhasználási területek
automata öntözőrendszer

Házi kertekben (Gyepre, virágágyásba)

Egyenletesen öntözött kert. Minden növény a szükséges mennyiségű vizet kapja. Nincsenek száraz foltok és nincs túlöntözés. Az árnyékos oldalak és a rézsűk öntözése megfelelő körültekintéssel a vonatkozó szabályok figyelembevételével lettek kialakítva.

Közterületeken

Ideális kisebb nagyobb parkok, terek automatikus öntözésére. Vandálbiztos módszerekkel ellátott rendszerrel öntözött parkok az emberek kedvelt pihenőhelyévél válhat. Nincs száraz, kiégett terület és nem kell minden nap emberi kézzel végig öntözni a parkokat. Az egyenletes vízkijutattás vízmegtakarítást eredményez.

Sportpályákon

Labdarugópályák, golfpályák elengedhetetlen része az ápolt gondozott gyep. A TORO külön figyelmet szentel az ilyen nagy méretű pályák és területek ontözésére is.

Megosztom:

Ügyfeleink véleményei:

Nagyon szeretem az olyan cégeket, amik hosszútávon működnek és nem tűnnek el! A T-Markt-ot ilyennek tartom!

Falusi Mariann énekes, sz

Nagyon profi csapat! Minden kellék megvan, ami ahhoz kell, hogy egy jó rendszert építsenek ki!

Balázs Klári énekes, el

a délután elhoztam a légtisztítót és még egyszer szeretném megköszönni, hogy ennyire - ráadásul a betegszabadsága ellenére - minden szempontból előzékenyen intézte ezt az eladást. Úgy éreztem, mintha egyetlen vevőjük lennék, pedig égtek a telefonvonalak és a kollégái is nagyon kedvesek voltak. Mielőbbi jobbulást kívánok

H. Orsolya