Központi porszívó

Általános információk
Központi porszívó

Akárhol, akármilyen körülmények közt is tartózkodunk napi teendőink során (munka, magánélet), környezetünk tisztaságának biztosítása fontos feladat.

A központi porszívó rendszer a takarítás új fejezetét nyitja meg: A korszerű technológia segítségével gyorsan és könnyedén teremthetünk olyan tökéletes tisztaságot mindenütt, amelyet korábban csupán hosszú és fáradságos munkával érhettünk el.

A központi porszívó rendszer felépítése és telepítése

A központi porszívó egy fixen rögzített, nagy szívóerejű porszívóból, valamint a hozzá csatlakozó, falba épített PVC csőrendszerből áll. A központi porszívó csövei fali csatlakozókban végződnek az egyes helyiségekben; ezekbe kell behelyezni a szívócső csonkját takarításkor, amelynek hatására a központi porszívó azonnal be is kapcsol és megkezdhetjük a takarítást (A központi porszívó automatikus bekapcsolását a PVC csövek mellett kiépített elektromos vezeték végzi).

A központi porszívó központi egységét olyan helyre javasolt felszerelni, ahol zavartalanul működhet (pl. garázs vagy pince) és a szabadba lehet vezetni a beszívott levegőt.

A központi porszívó legnagyobb előnye, hogy a takarítás hatékonyságát jelentősen megnöveli, mivel a beszívott levegő nem kerül vissza a lakás / iroda légterébe, ezáltal nagymértékben csökken a leülepedő por mennyisége. Nem is szólva az allergiás tünetek nagy részéért felelős pollenekről, valamint poratkákról, amelyeket a központi porszívó szintén roppant hatékonyan távolít el.

Lehetőségek

Központi porszívó
Hova építhető be központi porszívó rendszer?

Más rendszerekkel ellentétben, a T-MARKT BEAM központi porszívó rendszere nemcsak kertes házakba, hanem lakótelepi lakásokba is beépíthető! A központi porszívó fő egysége elhelyezhető az erkélyre vagy akár a lakótérbe is. A legfontosabb dolog központi porszívó beépítésénél, hogy a beszívott levegőt (és vele együtt az allergéneket is) a szabadba lehessen vezetni.

Amennyiben a központi porszívó a lakótéren belül kerül elhelyezésre, előnyös, hogy a gépet nem kell az időjárás viszontagságaitól védeni, viszont a gép zaja hallatszani fog.

Amennyiben lakótéren kívül kerül elhelyezésre a központi porszívó fő egysége, csendes lesz a működtetés, azonban a csapadék elleni védelemről gondoskodni kell. Erre a legjobb megoldás a gép méreteinek figyelembe vételével készített tároló szekrény.

Egy másik, forradalmian új lehetőség a már kész (panel)lakásokba, társasházakba, irodákba és egyéb kész helyiségekbe kifejlesztett fali porszívó. További információért kattintson ide: fali porszívó

Éljen tiszta, csendes, por- és atkamentes környezetben!

A központi porszívórendszer előnyei

A központi porszívó rendszer előnye a hagyományos porszívókkal szemben, hogy

  • a legapróbb porszemcséket, valamint az atkákat is eltávolítja, így csökkenti az allergiás tüneteket,
  • a beszívott levegő a szabadba távozik, így megszűnik a porkörforgás
  • csendes
  • nem kell a gépet húzni-vonni magunk után
  • nagy a szívóereje
Központi porszívó Típusválaszték

Típusválaszték

A megfelelő gép kiválasztása

A gép típusát minden esetben a takarítandó terület méretétől függően kell kiválasztani. A megfelelő berendezés kiválasztását nyugodtan bízza szakembereinkre, akik nemcsak forgalmazzák a rendszert, hanem szakszerűen megtervezik és telepítik is.

Ingyenes szolgáltatásaink

  • Tervezés és tanácsadás
  • Felmérés
  • Árajánlat készítés

Cégünk forgalmaz a rendszerhez tartozó takarítókészletet, valamint a rendszerhez készített kiegészítő tartozékokat is, amelyek még hatékonyabbá és könnyebbé teszik a takarítás.

Megosztom:
 

Ezek még érdekelhetnek: