Központi porszívó

A központi porszívó felhasználási lehetőségei
Központi porszívó

Központi porszívó a háztartásban - lakossági felhasználás

A központi porszívó rendszer nemcsak a heti takarítást könnyíti meg és teszi hatékonyabbá, de az alkalmi jellegű tisztítási feladatoknál is hasznos. A rendszer részét képező, bútorba / falba építhető szemétlapát adapter elé söpört kisebb konyhai szemetek, morzsák egyszerűen és könnyedén eltávolíthatók a lakótérből.

Központi porszívó az irodában - üzleti felhasználás

Mivel zajmentes, a központi porszívó rendszer kitűnően alkalmazható irodaházaknál, szállodáknál is napközbeni takarításra az épp nem használt helyiségekben, anélkül, hogy zavarná a szomszédos szobákban tartózkodókat. A központi porszívó gyors takarítást tesz lehetővé és fizikailag is megkönnyíti a munkát, mivel nem kell a nehéz gépet és az elektromos zsinórt vinni szintről szintre. A különféle takarítófejek révén a legkülönbözőbb szennyeződések is eltávolíthatóak, a legkisebb sarkok is elérhetőek.

Központi porszívó az autóiparban - ipari felhasználás

A porszívó rendszer speciális kialakítása réven fényezőműhelyekben tökéletes porelszívást biztosít. Gépkocsi szervízekben jelentősen megkönnyíti a gépjárművek takarítását.

A központi porszívó egyéb felhasználási lehetőségei - ipari porszívógépek, ciklonikus előszűrővel

  • Társas- és a családi házakban a központi porszívó tökéletes tisztaságot teremt és hosszabb a takarítás hatása, mert a beszívott por nem kerül vissza a helyiségek légterébe
  • Panziókban, szállodákban nem zavarja a vendégek nyugalmát, mivel működése zajtalan, gyors és észrevétlen.
  • A központi porszívó a fodrászatokban felgyülemlő apró haj és por hatékony eltakarítására is kiváló.
  • A központi porszívórendszerhez csalakoztatható speciális előszűrő rendszerrel és szívófejekkel a fogtechnikai laborokban végzett csiszolás apró, finom szemcséi is egyszerűen és gyorsan eltávolíthatók.
Megosztom:

Ezek még érdekelhetnek: