Automata Öntözőrendszer Tudásbázis

Minden egy helyen...
Automata öntözés Általános információk

Általános információk

Mai modern, rohanó világunkban egyre inkább vágyunk a természet pihentető élményére. Az egész napos fárasztó munka után testi-lelki nyugalmat és felfrissülést nyújt az üde zöld környezet: az életteli, lélegző kert.

Tovább olvasom

Most ingyenesen mérjük fel kertjét! Ne maradjon le!

Felkeltette érdeklődését? Kérjen ajánlatot! Ajánlatot kérek!
Automata öntözés Általános információk

A TORO öntözőrendszer előnyei

Az egészséges és szép kert gyönyörködtet, pihentet, feltölt, dús növényzete révén tisztítja a levegőt, leköti a port, természetes árnyékot nyújt a hőségben, nagyszerű teret ad családi programokhoz (pl. grillezés), játékokhoz A kerti növények nagy része és a gyep általában különösebb gondozás nélkül is szépen fejlődik, amennyiben biztosítjuk az ehhez szükséges alapvető körülményeket.

Tovább olvasom
Automata öntözés Általános információk

Miért a Toro öntözőrendszert válasszuk?

A TORO olyan minőséget képvisel az öntözőrendszer piacon, amelyet az amerikai technológia és magas fokú precizitás garantál. A TORO cég a maga 60 éves gyártási, valamint 30 éves öntözéstechnológiai tapasztalatával a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak igyekszik megfelelni, folyamatosan fejlesztve rendszereit.

Tovább olvasom
Automata öntözés Általános információk

Az öntözőrendszer felhasználási területei

Házi kertekben (Gyepre, virágágyásba): Egyenletesen öntözött kert. Minden növény a szükséges mennyiségű vizet kapja. Nincsenek száraz foltok és nincs túlöntözés. Az árnyékos oldalak és a rézsűk öntözése megfelelő körültekintéssel a vonatkozó szabályok figyelembevételével lettek kialakítva...

Tovább olvasom